Over mij

BEAUTY STUDIO MONIQUE

 

In mei 2004 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon aan de Pattonstraat 8 te Dongen. Ik vind het erg belangrijk om de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging op de voet te volgen, dat doe ik door regelmatig cursussen te volgen en congressen te bezoeken.
U bent dus verzekerd van een professionele schoonheidsbehandeling.

 

Een verzorgd uiterlijk is een van de belangrijkste basisprincipes voor een prettig leven. Ieder mens houdt zich op een unieke, individuele manier bezig met persoonlijke verzorging. Beauty Studio Monique biedt u hiervoor een mooie handreiking in de vorm van diverse behandelingen met producten van het merk Sothys.

Sothys is een Frans merk in professionele huidverzorging en wordt vertegenwoordigd door 15.000 instituten in meer dan 100 landen. Sothys is uitgerust met een laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling op het hoogste niveau voor een meetbare doeltreffendheid van haar producten.  Ook belangrijk om te weten : de producten worden niet getest op dieren.

Kwaliteit , genot en pure schoonheid zijn begrippen die kenmerkend zijn voor Sothys en uiteraard ook voor Beauty Studio Monique.

Wilt u graag langskomen voor een behandeling of voor  een product advies, belt u mij dan, zodat ik voldoende tijd voor u kan vrijmaken .

Beauty Studio Monique biedt u even een moment voor uzelf, even ontsnappen aan de alledaagse drukte.

Bel of mail vandaag nog.

 

 

Beauty Studio Monique

Pattonstraat 8
5103 SP  Dongen
Tel. 0628673692
monique.beauty.studio@planet.nl
lid van ANBOS