MICRODERMABRASIE

 

Stop de klok!  Een frisse, gezonde huid is makkelijker te bereiken dan u misschien denkt. Probeer nu een microdermabrasie behandeling uitgebreid met ultrasound.

 

Wat is microdermabrasie ?

Microdermabrasie is een mechanische peeling.

Hierbij wordt de huid behandeld met steriele microkristallen. Deze microkristallen schuren de huid, waarmee op effectieve wijze de dode en beschadigde huidcellen worden verwijderd. Hierdoor verbetert de huiddoorbloeding en worden celvernieuwing en de aanmaak van collagene en elastine vezels gestimuleerd. Microdermabrasie resulteert in een mooie, gezonde en frisse huid die glad en zacht aanvoelt.

Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger dan een chemische of kruidenpeeling.

 

Voor wie wordt microdermabrasie aanbevolen?

Microdermabrasie is voor ieder huidtype geschikt, ook de gevoelige en de donkere huid. De intensiteit van de behandeling wordt specifiek op uw huid afgestemd.

De behandeling is een goede methode voor:

  • Het egaliseren van fijne lijntjes en kleine rimpeltjes
  • Het afvlakken van verheven littekentjes zoals van acne
  • Het verbeteren van de teint en structuur van een slecht doorbloede (rokers)huid
  • Het behandelen van een huid met milia (gerstekorrels) en comedonen (mee-eters)
  • Het egaliseren en verwijderen van huidverhoorningen
  • Het normaliseren van een overmatig vette (acne) huid (zonder ontstekingen)
  • Het enigszins verstevigen van een verslapte huid (in combinatie met ultrasound behandeling)
  • Het wat lichter maken van melasma (zwangerschapsmasker) en ouderdomsvlekken
  • Het door UV (zon, zonnebank) veroorzaakte pigmentatie wat lichter maken.

Microdermabrasie kan ook zeer goed preventief toegepast worden bij een gezonde huid. Het houdt de huidconditie optimaal en zorgt voor een stralend en jong uiterlijk.

 

Combinatiebehandeling met ultrasound

Na een microdermabrasie behandeling is de huid beter in staat om werkzame stoffen op te nemen. Zo is de combinatie met ultrasound zeer effectief en kunnen probleemgebieden nog beter behandeld worden.

 

Hoeveel behandelingen hebt u nodig ?

Na 1 behandeling is al direct resultaat zichtbaar en voelbaar, de huid is weldoorbloed en gevoed en voelt zacht en glad aan. Bedenk wat het resultaat is als u deze behandeling in kuurvorm doet.

 

Contact?

Voor vragen of voor het maken van een afspraak, bel Beauty Studio Monique 0162322657 0628673692 of mail monique.beauty.studio@planet.nl